Hvorfor ferdigplen?

“Vi har på forhånd gjort den tunge jobben for deg”

Det å så plen er en tid- og arbeidskrevende jobb. En plen kan bruke opptil 2 år før den er ferdig etablert. På den tiden må man bekjempe ugress,gjødsle og vanne. Hvorfor ferdigplen? Med ferdigplen slipper du å vente. Gresset er 16-24 måneder da det skjæres opp i ruller med maskin. Gresset har en høy tetthet som vil hjelpe til å redusere innvandring av ugress senere.

ferdigplen            ferdigplen

Se også vår gjør-det-selv guide.

 

“Vi gjør det riktig!”

I plenen er det benyttet en blanding av de beste artene raigress, engrapp og rødsvingel for å sikre best mulig resultat over tid.

ferdigplenPlenen gjødsles, klippes og vannes for å få et optimalt produkt. Etter halvannet til to år er plenen klar til levering. Plenmattene skjæres med spesialmaskiner i en tykkelse på 1,5-2 cm. Den leveres i ruller som er enkle å legge ut. Vi er profesjonelle produsenter med lang erfaring og solid fagkunnskap, som sikrer topp kvalitet på plenen.

Det finnes gress og plener for alle typer arealer. Villahager, parker og idrettsplasser er kanskje de mest kjente bruksområdene. Men uteområder i barnehager og skoler, veiskråninger, hus- og hyttetak og områder utsatt for erosjon er eksempler på steder hvor ferdigplen kan benyttes med stort hell. 

Vanlige spørsmål og svar om ferdigplen.

Når kan man legge ferdigplen?

Vil du vite mer så anbefaler vi  denne artikkelen fra NRK